Wednesday, January 16, 2013

Dia dah mai....

Alhamdulillah....
dia dah mai...
sape lagi...
kalau bukan Miss P...
setelah delay hampir sebulan....
lega hati mama...

sekarang ni...
fokus mama pada penyusuan Irfan...
semakin hari semakin nampak progressnya...
dah mule rase sakit2 dan dah nmpak saluran putih...
teman2 mama cakap tu tanda  hampir2 nak keluar susu...
berbunga2 mama mendengarnya..
sesi pam mengepam pon semakin giat dijalankan setiap hari...
walaupon masih belum kluar setitik...
mama takkan berputus asa...
malah menjadikan mama lebih kuat berusaha...
Insya-Allah mama yakin...
Irfan dapat menyusu dengan susu mama nanti...
sabar sikit ye sayang mama... 


ni gambar Irfan yang terkini...dah botak anak mama... :)



Salam TTC.....


4 comments:

  1. Salam. Akk ambil bby ni dr mne? Sorry just asking... Bby npk comel ;)

    ReplyDelete
  2. hensemnye baby irfan.. dah bape bulan ni? bulat.. hehe

    ReplyDelete
  3. UPT tester murah(rm1.00) dan OPK tester murah(rm1.20/pc), boleh pm atau layari blog saya kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/
    (cara penggunaan pun diberi sekali), produk sy ini menguji adakah anda hamil-(upt) dan mengetahui masa subur anda dalam usaha mendapat zuriat(opk) secara amnya,(0148004302)

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete